עזרה? בחינות וסיוע בדיקנט הסטודנטים

יולי 16, 2020

סטודנטית יקרהסטודנט יקר

סיימנו את שנת הלימודים ונכנסנו לתקופת הבחינות.

אתגרי הלימודים והבחינות הינם לעיתים קשים. לאתגרים אלה נוספו אתגרי משבר הקורונה. משבר הקורונה הכניס חוסר וודאות רבה לחיינו ואילץ אתכם לבצע שינויים רבים, חלקם מאתגרים במיוחד.

אם את/ה מרגישים מצוקה (ואולי חשים שאתם עלולים לנשור מהלימודים), אבקש מכם ליצור קשר עם יועץ בחוג/ מחלקה שלכם או עם אחת מיחידת הדיקנט. אנא, אל תהססו לשתף אותנו בקשיים שלכם, מאמין שנוכל להקל עליכם.

נוהל אישור בחינה מהבית עבור סטודנטים בסיכון

יוני 22, 2020

סטודנט שנמצא במצב סיכון מוגבר במקרה של הידבקות בנגיף קורונה, הוא מי שמתקיים בו לפחות אחד המאפיינים הבאים:

1.      מחלה כרונית שבגינה הוא בסיכון מוגבר כאמור (למשל, מחלות לב, סוכרת, יתר לחץ דם, אסטמה)

2.      דיכוי המערכת החיסונית בעקבות טיפול תרופתי או סיבות אחרות.

הזמנה עדכנית לסדנת הכנה לבחינות סטודנטים מתואר בוגר - היחידה ללקויות למידה

יוני 11, 2020

היחידה ללקויות למידה בדיקנט הסטודנטים מזמינה אתכם לסדנת הכנה לבחינות

בסדנה יינתנו כלים להתמודדות עם לוח מבחנים עמוס, ארגון יעיל של הלמידה, כלים ללמידה לבחינה ותפקד מיטבי במהלכה

לפרטים והרשמה- ראו קובץ מצורף (מספר המשתתפים מוגבל)

הסדרי מגורים גמישים במעונות

יוני 7, 2020

סטודנטית יקרה, סטודנט יקר,

האוניברסיטה העברית גאה להיות המוסד המוביל בארץ בהענקת הקלות, הטבות ותמיכה כספית לסטודנטים שנפגעו כלכלית
ממשבר הקורונה.
אנחנו לקראת תקופת בחינות ואנחנו יודעים שחלקכם עזב את העיר או אין לו סביבה לימודית מספיק נוחה לתקופה זו, לכן
האוניברסיטה העברית יחד עם הדיקנט מציעים לכם מספר הסדרי מגורים במעונות אשר ינסו להקל עליכם ולאפשר לכם לעבור
בהצלחה את התקופה הקרובה.

חופש ביטוי ותחושת ביטחון בקמפוס

מאי 31, 2020

סטודנטית יקרה, סטודנט יקר,

אבקש להתייחס לסרטון שהופץ לאחרונה על ידי חד"ש, הכולל תמונות של סטודנטים מהעברית (חיילים וחיילות) ללא קבלת אישורם לכך.

האוניברסיטה העברית הינה המוסד האקדמי המוביל בישראל, במישור האקדמי-מחקרי ובמישורים רבים אחרים (כך למשל הסיוע שהענקנו לכם הסטודנטים על רקע משבר הקורונה היה העמוק והנדיב ביותר).

מתקשה? עזרה מדיקנט הסטודנטים

מאי 7, 2020

סטודנטית יקרה, סטודנט יקר

אתגרי האוניברסיטה הינם לעיתים קשים. לאתגרים אלה נוספו אתגרי משבר הקורונה.

אם את/ה מרגישים מצוקה (ואולי חשים שאתם עלולים לנשור מהלימודים), אבקש ממכם ליצור קשר על מנת שנוכל לסייע לכם באמצעות היחידות השונות של דיקנט הסטודנטים (לקויות למידה, נגישות, סיוע כלכלי, שוויון הזדמנויות, ועוד) ובאמצעים אחרים.

אנא, אל תהססו לשתף אותי בקשיים שלכם. מאמין שנוכל להקל עליהם.

התאמות מיוחדות לבחינות סמסטר ב- עבור סטודנטים בתואר בוגר ומוסמך עם לקויות למידה

מאי 6, 2020

סטודנטים הזכאים להתאמות מיוחדות בבחינות על בסיס לקויות למידה-

על מנת שתוכלו להיבחן עם התאמות במבחני סמסטר ב- בבקשה קראו בעיון את הקובץ המצורף.

חלק מהסטודנטים צריכים למלא את טבלת אקסל בהתאם למבחנים ולהתאמות שלהם וחלק מהסטודנטים שיש להם התאמות של הקראה/ שעתוק/ הכתבה צריכים בנוסף להירשם להדרכה מקוונת. הוספנו את ההדרכות כדי לדייק את מערך יישום ההתאמות.

ההיערכות מראש הכרחית ליישום מוצלח של ההתאמות

מודעות לחיפוש חונכים

אפריל 17, 2020

מעוניינים להיות חונכים לימודיים בתוכנית ייחודיות של ליווי סטודנטים על רצף האוטיזם בתפקוד גבוהה?

החונכות תמורת מלגה, בתקופה הקרובה תתקיים באופן מקוון,

רלוונטית לסטודנטים ממתמטיקה ומדעי המחשב עם ציונים גבוהים