מתקשה? עזרה מדיקנט הסטודנטים

מאי 7, 2020

סטודנטית יקרה, סטודנט יקר

אתגרי האוניברסיטה הינם לעיתים קשים. לאתגרים אלה נוספו אתגרי משבר הקורונה.

אם את/ה מרגישים מצוקה (ואולי חשים שאתם עלולים לנשור מהלימודים), אבקש ממכם ליצור קשר על מנת שנוכל לסייע לכם באמצעות היחידות השונות של דיקנט הסטודנטים (לקויות למידה, נגישות, סיוע כלכלי, שוויון הזדמנויות, ועוד) ובאמצעים אחרים.

אנא, אל תהססו לשתף אותי בקשיים שלכם. מאמין שנוכל להקל עליהם.

התאמות מיוחדות לבחינות סמסטר ב- עבור סטודנטים בתואר בוגר ומוסמך עם לקויות למידה

מאי 6, 2020

סטודנטים הזכאים להתאמות מיוחדות בבחינות על בסיס לקויות למידה-

על מנת שתוכלו להיבחן עם התאמות במבחני סמסטר ב- בבקשה קראו בעיון את הקובץ המצורף.

חלק מהסטודנטים צריכים למלא את טבלת אקסל בהתאם למבחנים ולהתאמות שלהם וחלק מהסטודנטים שיש להם התאמות של הקראה/ שעתוק/ הכתבה צריכים בנוסף להירשם להדרכה מקוונת. הוספנו את ההדרכות כדי לדייק את מערך יישום ההתאמות.

ההיערכות מראש הכרחית ליישום מוצלח של ההתאמות

מודעות לחיפוש חונכים

אפריל 17, 2020

מעוניינים להיות חונכים לימודיים בתוכנית ייחודיות של ליווי סטודנטים על רצף האוטיזם בתפקוד גבוהה?

החונכות תמורת מלגה, בתקופה הקרובה תתקיים באופן מקוון,

רלוונטית לסטודנטים ממתמטיקה ומדעי המחשב עם ציונים גבוהים

פרטים בהודעות המצורפות

היחידה ללקויות למידה

מעורבות חברתית תמורת נ"ז - עדכון בעקבות משבר הקורונה

אפריל 7, 2020

שלום לסטודנטיות ולסטודנטים

לאור משבר הקורונה להלן עדכון לגבי מעורבות חברתית תמורת נ"ז:

ככלל, על מנת לקבל את נקודות הזכות בגין פעילות חברתית בשנת תש"ף נדרש לסיים לכל הפחות 40 שעות מעשיות עד סוף יוני 2020. עם זאת, אנו מודעים לכך כי משבר הקורונה עשוי להשליך על יכולתם של סטודנטים וסטודנטיות להשלים את מכסת השעות בתכניות למעורבות חברתית תמורת נ"ז.

החלופות הבאות מיועדות לתת מענה לסטודנטים הרשומים לתכניות מעורבות חברתית תמורת נ"ז שבשלב זה הפעילות בהם מוקפאת:

סיוע קורונה

אפריל 6, 2020

לכל הסטודנטיות והסטודנטים שלום!

אנחנו מקווים ששלומכם טוב ובריאותכם טובה בתקופה קשה זאת.

ברור לכולנו כי התקופה הזאת גורמת לבעיות רבות, כלכליות, אקדמיות, רגשיות ואחרות.

צוות דיקנט הסטודנטים עובד באינטנסיביות רבה (אך במצבת כוח אדם מצומצמת) על מנת לתת מענה לכל הקשיים הרבים העולים בתקופה זאת.

הרשאה לכלל הסטודנטים לשימוש בתכנת הקראת מסמכים עלמה רידר

אפריל 6, 2020

בימים אלו של למידה מרחוק רכשה האוניברסיטה רישיון מוסדי עבור כל הסטודנטים לשימוש בתכנת הקראה עלמה רידר המאפשרת הקראת מסמכים, מיילים, אתרי אינטרנט ושמירת כקובץ שמע MP3

מצורף קובץ עם הסבר על התכנה ואופן השימוש בה

בהצלחה לכולם

דיקנט הסטודנטים

השרות הפסיכולוגי עבר לפעול באופן מקוון.

מרץ 29, 2020

בתקופה זו, השרות הפסיכולוגי עבר לפעול באופן מקוון.

ניתן לפנות אלינו , באמצעות טופס פנייה ראשוני באופן מקוון בדף השרות הפסיכולוגי באתר דיקנט הסטודנטים.

השרות פעיל כל ימות השבוע (כולל סופ"ש) בין השעות 8:00- 18:00

פסיכולוג/ית מצוות השרות יצרו עמך קשר טלפוני עד 5 שעות ממועד הפניה. (השיחה הינה ללא עלות)