זרקור סגול

שוויון זכויות לסטודנטים עם מוגבלויות באוניברסיטה העברית

דצמבר 8, 2020

לסטודנטים שלום,

אנו מעוניינים לעדכן אתכם בפעילות של האוניברסיטה ביום חמישי, 3.12, היום הבינלאומי לקידום שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות.

אוכלוסיות בסיכון- היערכות לקראת תקופת בחינות תואר בוגר ומוסמך

דצמבר 7, 2020

סטודנטים יקרים שלום,

בעוד כפחות מחודשיים אנו נכנסים לתקופת הבחינות.

טרם הוחלט באופן סופי על מתכונת ההיבחנות אך עלינו להיערך מבעוד מועד על מנת לאפשר במידת הצורך היבחנות במתכונת מיוחדת לסטודנטים שיוגדרו כ'קבוצת סיכון'.

לצורך בחינת העניין, אנא העבירו אלינו בהקדם מסמך סיכום מידע רפואי (רופא משפחה) המתייחס לקריטריונים הבאים:

קורונה: צרכים ותחושות של סטודנטים באוניברסיטה העברית

אוקטובר 28, 2020

סטודנט/ת יקר/ה,
האוניברסיטה העברית מעוניינת לשמוע על התחושות והצרכים של הסטודנטים שלה בימים אלה בהם אנו נמצאים מזה מספר חודשים בתוך משבר הקורונה.

נודה לך אם תשתתפו בסקר המופיע בקישור שלפניכם. לסטודנטים מהחברה הערבית מצורף קישור נפרד לשאלון בערבית.
הסקר מנסה להבין את הרגשות של הסטודנטים, המחשבות, הקשיים והצרכים שלכם בעידן זה וכן את ההתנהלות שלכם בחיי היומיום בכלל ובתחום הלימודי בפרט. מילוי השאלון אורך כ- 10- 15 דקות.

ההשתתפות שלך בסקר תעזור להשמיע את קולם של הסטודנטים בעת שהמוסדות האקדמיים קובעים מדיניות ומפתחים מענים שונים לסטודנטים.

בדיקות קורונה לקהילת האוניברסיטה

אוקטובר 21, 2020
האוניברסיטה העברית הקימה מערך טיפול למגפת הקורונה הפועל 24 שעות 7 ימים בשבוע בהתאם לצורך.

פרטים על כל המערך תוכלו למצוא בעלון/קובץ המצורף.

בהמשך להודעה על פתיחת מערך בדיקות קורונה בקמפוסים בירושלים השבוע להן המשך ההנחיות:

מערך הבדיקות ייחל לפעול השבוע ביום רביעי וחמישי 21-22.10, בקמפוס הר הצופים.

החל מהשבוע הבא, 25.10.20, הבדיקות יתקיימו בכל הקמפוסים בין השעות 08:00-14:00 במיקומים הבאים: