חדשות

פרסי הצטיינות רקטור על פעילות התנדבותית ותרומה יוצאת דופן לקהילה הוענקו לסטודנטים:

3 מאי, 2021

גב' נעמה זקס מהפקולטה למשפטים

מר צבי מייקלסון מהפקולטה למדעי המחשב

גב' מור וגנר מהפקולטה למדעי המחשב ומדעי הרוח

כניסה לקמפוסים לסטודנטים שמבחינה רפואית אין באפשרותם להתחסן

24 מרץ, 2021

סמסטר ב' נפתח השבוע ואנו נערכים ללמידה בכיתות. לפי הנחיות משרד הבריאות, הכניסה לכיתות מוגבלת למי שברשותם תו ירוק והכניסה לקמפוס תותר גם למי שברשותם בדיקה שלילית עדכנית.

סטודנטים שבשל סיבה רפואית אינם יכולים להתחסן, יהיו זכאים לקבל ערכת בדיקת קורונה מהירה על חשבון האוניברסיטה, לשם הצגת בדיקה שלילית עדכנית בכניסתם לקמפוס.

פרסום מתווה מעונות סמסטר ב 2021

22 מרץ, 2021

אל תלמידי האוניברסיטה שלום רב

עם חזרה ללימודים בקמפוס הנהלת המעונות ממשיכה להציע מגוון אפשרויות למגורים.

ראו מתווים בקובץ המצורף.

חג שמח לכולם

תכנת הקראה עלמה רידר לכלל הסטודנטים ללא עלות

3 פברואר, 2021

סטודנטים יקרים

בסמסטר שעבר ובסמסטר הנוכחי, עם המעבר ללמידה מקוונת, נרכשו על ידי דיקנט הסטודנטים רישיונות אישיים לתכנת ההקראה עלמה רידר עבור כלל הסטודנטים.

התכנה מאפשרת הקראת מסמכי  WORD, PDF  ודפי אינטרנט שונים תוך שליטה על מהירות הקריאה וטון הקורא. כמו כן, ניתנת האפשרות לשמירת הטקסט המושמע כקובץ MP3 להאזנה בזמן ובמקום המתאימים לכם.

זרקור סגול

שוויון זכויות לסטודנטים עם מוגבלויות באוניברסיטה העברית

8 דצמבר, 2020

לסטודנטים שלום,

אנו מעוניינים לעדכן אתכם בפעילות של האוניברסיטה ביום חמישי, 3.12, היום הבינלאומי לקידום שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות.