הגשת ולת"ם | דיקנט הסטודנטים

הגשת ולת"ם

ולת"ם

ניתן להגיש ולת"ם לשירות של 6 ימים ומעלה.
מומלץ לבדוק טרם הפנייה לולת"ם פיתרון דרך מפקד ישיר
סטודנטים בשנה א'– אנא וודאו שאתם מוכרים כסטודנטים ביחידתכם. יש לשלוח ליחידה אישור לימודים

תואר ראשון – ניתן להגיש בקשה לולת"ם (ועדה לתיאום מילואים) החל משישים יום ועד שלושים יום טרם יום הגיוס. יום הדיון יערך 21 ימים טרם יום הגיוס.

תואר שני –  ייבחנו מקרים פרטניים של סטודנטים לתואר שני, כגון מועדי בחינות בתקופת הזימון. כל מקרה ייבחן לגופו במדור ולת"ם, בכפוף להמצאת האישורים המתאימים ממוסד הלימודים.

מכינה – יש להחתים את מזכירות המכינה על הטופס

סטודנטים ששירותו כפאראמדיקים וכן תלמידי רפואה משנה ב' ומעלה - יש להגיש את הטפסים לולת"ם רופאים בפקס 03-7376312, ולוודא הגעה בטלפון מס' 03-7379536. הטפסים מועברים לפיקודים, ולכן הטיפול בבקשות אלו דורש פנייה מוקדמת ככל האפשר. במידה והתשובה מתעכבת - נא לפנות אל רכזת המילואים, בצירוף מס' אישי.

ניתן להגיש ערעור על החלטת הוועדה שבעה ימים מתאריך קבלת החלטה, כלומר – עד 14 ימים טרם יום הגיוס. יש למלא את הטופס אצל רכזת המילואים במשרד דיקן הסטודנטים. דיון בבקשת הערעור, במידה והוגשה במועדה, יערך עד שבעה ימים טרם יום גיוס.

טפסים נדרשים

• טופס בקשת ולת"ם לסטודנט

•  אישור לימודים בתוקף מהחודש האחרון המפרט את חוג הלימוד ושנת הלימוד. אישור לימודים רשמי מונפק מאתר המידע האישי של האוניברסיטה ואיננו דורש חותמת

• מכתב מנמק

• מערכת שעות - מומלץ

• לוח בחינות - מומלץ

סטודנט יכול להגיש בקשה באופן ממוחשב דרך האזור האישי באתר המילואים של צה"ל.

לתשומת ליבך! ניתן להגיש בקשת ולת"ם דרך האזור האישי 24 שעות לאחר אישור הצו באתר.

מוקד המילואים: פועל בין הימים א' - ה' בין השעות 8:15 עד 18:00
טלפון (רב קווי): 1111 (שלוחה 4)
דואר אלקטרוני: Valtam@mail.idf.il
כתובתנו: יחידת דואר צבאי 03000, צה"ל

ערעור על ולת"ם

ניתן להגיש ערעור על ולת"ם בתוך 7 ימים מיום הדיון בוועדה לתיאום מילואים. יש למלא טופס ערעור ולהעביר אל רכזת המילואים מיד עם קבלת התשובה מהוועדה לתיאום מילואים.

הטופס מוחזר אל התלמיד עם המלצת הרכזת וחותמת המוסד.

שימו לב! למדור מילואים לוקח מספר ימים לעבד את הבקשה.

לתשומת ליבך!

* מידע זה מבוסס על אתר המילואים של צה"ל.

המידע העדכני והמדויק ביותר נמצא באתר המילואים של צה"ל.