מסר אישי על רקע האירועים הביטחוניים בירושלים : تفاقم الأحداث الأمنية

10 מאי, 2021

סטודנטית יקרה, סטודנט יקר,

האוניברסיטה העברית בירושלים היא מסגרת פתוחה ורב-תרבותית, בכל השנה ובעיקר בעת שכזו.
על רקע אירועי הימים האחרונים בירושלים אנו נוקטים צעדים להגביר את הביטחון של כל באי הקמפוס. בין היתר, תוגבר מערך ההיסעים הייעודי של האוניברסיטה בין הקמפוסים, וננקטו צעדים להגברת האבטחה בקמפוס ובמעונות. אנשי אגף הביטחון של האוניברסיטה עומדים לשירותכם, כדי לסייע לכל מי שחש חוסר ביטחון (02-5883000). בנוסף לכך, צוות שירות הייעוץ של האוניברסיטה יספק סיוע חירום במישור הפסיכולוגי (כאן).
אנחנו נחושים להבטיח את ביטחונם של כלל הסטודנטים ופועלים כדי שנוכל לעבור בשלום את הימים הללו. בבקשה צרו קשר עם מזכירויות החוגים, ראשי היחידות או איתי בכל עניין הקשור למצב.

ניתן ליצור עם גיא הרפז קשר ב-guy.harpaz@mail.huji.ac.il או ב-0506848575

שלכם,
גיא הרפז, דיקן הסטודנטים
מונא חורי כסאברי, דיקנית בית הספר לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית Mona.Khoury@mail.huji.ac.il

عزيزتي الطالبة، عزيزي الطالب،

الجامعة العبرية في القدس هي إطار مفتوح ومتعدد الثقافات، على مدار السنة وخاصة في مثل هذا الوقت.

على خلفية الأحداث في الأيام الأخيرة في القدس، نتخذ خطوات لزيادة أمن كل القادمين الى الحرم الجامعي. بين أمور أخرى، سيتم تعزيز نظام النقل المخصص للجامعة بين احرم الجامع&# 1577;، كما تم اتخاذ خطوات لزيادة الامن في الحرم الجامعي وسكن الطلاب. وحده الأمن بالجامعة العبرية يعرضون خدمتهم كل شخص يشعر بعدم أمان (02-5883000).  علاوة على ذلك، سيقدم فريق الخدمات ا&#1 604;استشارية بالجامعة مساعدة طارئة على المستوى النفسي (هنا).
نحن مصممون على ضمان سلامة جميع الطلاب ونعمل حتى نتمكن من اجتياز هذه الأيام بسلام. يرجى التواصل مع سكرتيرات الأقسام ورؤساء الوحدات أو معي في أي مسألة تتعلق بالوضع الراه& #1606;.

يمكنكم التواصل مع جاي هيربز على guy.harpaz@mail.huji.ac.il  او 0506848575

لكم،
جاي هيربز، عميد الطلبة
منى خوري- كسابري, عميدة مدرسة الخدمة الاجتماعية والرفاه الاجتماعي Mona.Khoury@mail.huji.ac.il