כניסה לקמפוסים לסטודנטים שמבחינה רפואית אין באפשרותם להתחסן

סמסטר ב' נפתח השבוע ואנו נערכים ללמידה בכיתות. לפי הנחיות משרד הבריאות, הכניסה לכיתות מוגבלת למי שברשותם תו ירוק והכניסה לקמפוס תותר גם למי שברשותם בדיקה שלילית עדכנית.

סטודנטים שבשל סיבה רפואית אינם יכולים להתחסן, יהיו זכאים לקבל ערכת בדיקת קורונה מהירה על חשבון האוניברסיטה, לשם הצגת בדיקה שלילית עדכנית בכניסתם לקמפוס.

לשם קבלת האישור לקבלת ערכות הבדיקה, יש להגיש בקשה בטופס הבא ליחידת הנגישות בדיקנט הסטודנטים, בצירוף אישור רפואי, חתום על-ידי רופא/ה, שמאשר כי קיימת מניעה רפואית להתחסן (אין די בהמלצה שלא להתחסן).

סטודנט שקיבל אישור מועדת חריגים יוכל לקבל את הערכות לבדיקה מהירה ביחידת שירותי המשרד בקמפוס בו הוא לומד החל מיום ראשון 4.4.2021

משמע – ליום ראשון, נדרש לבצע בדיקת קורונה ביום שישי/שבת בתחנות הבדיקה של מד"א / פיקוד העורף / קופות חולים ולהגיע עם הבדיקה בראשון.

את הבקשות ניתן להגיש עד ה19/4

הגשת בקשה