מידע נוסף על מלגות ופרסים

אתר המלגות האוניברסיטאי

אתר המלגות הוא מנוע חיפוש מלגות אינטרנטי שבו יכולים התלמידים לאתר מלגות רלוונטיות עבורם, לפי תואר ותחום לימודים. יחידת הסיוע אחראית על עדכון הקרנות באתר המלגות על בסיס מצב כלכלי. העדכון כולל מועדי הגשה ואוכלוסיית יעד. לאתר המלגות.

מלגות להגשה עצמית

להלן חלק מהמלגות שניתן להגיש אלין מועמדות באופן עצמאי:

מלגות ומענקים מטעם משרד החינוך

קרן אימפקט ללוחמים משוחררים

קרן הישג לחיילים בודדים משוחררים

קרן גרוס לקידום חיילים משוחררים

קרן אירתקא לסטודנטים לתואר ראשון בני החברה הערבית, הדרוזית והצ'רקסית הלומדים "מקצועות מועדפים" במשק.

מלגה מטעם אגף החינוך הדרוזי והצ'רקסי, משרד החינוך

מלגות נוספות לחיילים המשוחררים ומסיימי השירות הלאומי-אזרחי

מלגות מפעל הפיס מלגות פיס להשכלה גבוהה

אייסף הקרן הבין-לאומית לחינוך לצמצום פערים חברתיים בישראל

מלגות היא"ס לסטודנטים עולים

מלגת מנהיגי שוליך ללומדים במקצועות המדעים, ההנדסה, הטכנולוגיה והמתמטיקה

מלגות מושל לסטודנטים המגיעים מרקע סוציו-אקונומי מאתגר הלומדים במקצועות רפואה, מדעים ומתמטיקה, הנדסה ומדעי המחשב, טכנולוגיה, כלכלה, חשבונאות וסטטיסטיקה

קרן מכבים לסטודנטים בעלי זיקה לאיראן

קרן יהושע סלטי לסטודנטים עם זיקה לעולמם התרבותי-הלשוני של דוברי הלאדינו או לתרבות/מורשת לאדינו

קרן זאביק לבוגרי סיירת צנחנים

אתר המלגות Milgapo, בשיתוף עם התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות בישראל

מלגה פה הינו מיזם בשיתוף התאחדות הסטודנטים הארצית שמטרתו לסייע לסטודנטים בתחום איתור המלגות והגשתן. המערכת החדשה של מלגהפה מכילה יותר מ-800 מלגות שונות ומעודכנות. הצפייה במערכת ללא תשלום.